"Lev livet!" -Tre positiva  timmar

Ett program fyllt av skratt och eftertänksamhet


I takt med att sjukskrivningarna ökar, ofta med stressrelaterade sjukdomar som orsak, är det allt viktigare att ta vara på både sig själv och sin personal. Att fokusera på det som är bra, att reflektera över vad vi har att vara tacksamma över är viktiga övningar i programmet "Lev livet - tre positiva timmar".


Självklart ingår ett skrattprogram som den inledande vitamininjektionen. Efter det har vi anledning att diskutera våra attityder, vårt förhållningssätt både till oss själva och till andra. Visst finns det plats för lite mer lekfullhet!? 

Programmet tar tre timmar allt som allt och det passar bäst för mindre grupper, t.ex. när man står inför nya utmaningar i organisationen eller när man behöver ett andningshål med några ljuva stunder av eftertanke. 
Vill du veta mer? Kontakta Maud Skoog Brandin, telefon 0709-850385, eller e-post: Maud@skrattaforlivet.se 
 

 

Beställ programmet "Att vara nöjd - lev livet" för den större gruppen

Vi ska ständigt utvecklas. Optimera rutinerna! Förbättra lönsamheten. Slimma organisationen.
Allt fler presterar livet. Samtidigt ska vi hinna leva. 

Vi har fått många frågor på längre föredrag för storpublik. Det är därför extra roligt att kunna presentera"Att vara nöjd - lev livet". Fokus under seminariet är att bli varse allt man faktiskt kan vara nöjd med samtidigt som attityder till gnäll, det egna varandet och ansvaret nagelfars.

 

Det hela är blandat med härliga skratt och tankeövningar som stimulerar självinsikten på ett lättsamt - och avslöjande! - sätt.

 

I programmet ingår ett skrattprogram, liknande det som beskrivs ovan som "prova på", därefter följer en noggrann genomgång av våra attityder till både oss själva och omvärlden både privat och yrkesmässigt. Med många avslöjande vardagsexempel blir det tydligt att "vi blir" hela tiden, och att varje individ medverkar till att forma sitt liv antingen genom att välja att bli offer eller genom att välja att bestämma själv.