skrattyoga
skratt

Pigga upp dig själv och din omgivning.
Boka en uppdragsutbildning till skrattinstruktör 
 

sksrattyoga


Att vi mår bra av att skratta finns det ingen som betvivlar, numera finns det dessutom många vetenskapliga rön som styrker detta. Vi får t.ex. bättre blodcirkulation, ökad lungkapacitet, vältränade ansiktsmuskler, förbättrat immunförsvar, mer positiv energi (mycket tack vare endorfinerna som frisätts). 
    Skratt är också en fantastisk metod för att hantera stress, smärta och för att lösa konflikter. 
    Problemet är bara att vi skrattar allt mindre. 
Det måste vi ändra på!

Kom och lär dig Dr. Madan Katarias metod att skratta i grupp! Det liknar en gymnastikövning, fast du behöver varken duschgrejer eller gympaskor, det är inre jogging det handlar om, där skratten är den bärande ingrediensen. Och det är kul dessutom! Jag var, som första svenska, hos Dr. Kataria i november 1999 och utbildade mig. Han är verksam i Mumbai, men har startat mer än 1000 skrattklubbar över hela Indien, ytterligare ett 1000-tal klubbar finns etablerade i 25 länder, t. ex. USA, Australien, Singapore, Dubai, Tyskland, Frankrike, Norge, Danmark.
  
Idén är strålande enkel och jag vill gärna sprida detta viktiga budskap vidare. Därför ordnar jag instruktörsutbildningar på uppdrag i grupper där skrattbehovet är stort.

Utbildningen är inte bara rolig, den har en djupare dimension också i det att vi kommer varandra nära i viktiga livsstilsdiskussioner: hur lever jag mitt liv egentligen? Presterar jag livet eller lever jag? 
 

Ring 0709-850385 eller e-posta Maud@skrattaforlivet.se så skickar vi ett fylligt informationsmaterial. Välkommen med din förfrågan!
 

Maud Brandin

skratt